Catering Delicios

Sector 1

Servicii de catering în sectorul 1

Mâncare proaspăt gătită

Suntem o firmă de catering din sectorul 1 care pregătește şi livrează mâncare pentru evenimente organizate de companii, dar și pentru petreceri private și tematice. Specialiștii Catering Delicios te pot ajuta să organizezi un eveniment memorabil chiar în locaţia noastră din Calea Dorobanţilor sau în orice zonă din sectorul 1, București.

Meniurile noastre pot fi personalizate pentru fiecare eveniment.

Beneficii

Alege serviciile noastre de catering şi bucură-te de:

Catering delicios adaptat gusturilor și preferințelor tale.

Mâncare gustoasă pregătită cu ingrediente atent alese.

Livrare la timp către orice locație din sectorul 1.

Unde livrăm?

Zone acoperite în sectorul 1, București

Ai deja o locaţie în minte? Catering Delicios îţi va livra mâncarea oriunde în Bucureşti, sectorul 1, în cel mai scurt timp. Portofoliul nostru include evenimente la locaţiile clienţilor din Pipera, Băneasa şi Bucureştii Noi.

Zonele de livrare includ şi cartierele Pajura, Floreasca, Griviţa, Plevnei, Victoriei, Aviatorilor, Dorobanţi, Piaţa Revoluţiei, Piaţa Romană, Ion Mihalache, Crângaşi, Piaţa Presei Libere şi Piaţa Revoluţiei.

Nu ne limităm!

Livrăm în toate sectoarele din București

Sectorul 2

Catering Delicios asigura mâncarea pentru evenimente din zone cu trafic intens, precum Ştefan cel Mare, Lacul Tei, Iancului şi nu numai.

Sectorul 3

Zone acoperite: Nicolae GrigorescuTitan, BasarabiaCamil RessuDecebalCorneliu CoposuUniriiCalea CălăraşiDudeştiMoşilor şi altele.

Sectorul 4

Ne luăm toate măsurile de precauţie ca meniurile comandate de tine să fie livrate la timp in zone precum Berceni, Tineretului, și multe altele.

Sectorul 5

Atâta timp cât evenimentul tău include un moment de masă, poţi apela la Catering Delicios. Livrăm oriunde în sectorul 5!

Sectorul 6

Zone acoperite: Militari, Cotroceni, Ghencea, 1 Mai, Constructorilor, Regie, Drumul Taberei, Crângaşi, Giuleşti.

Restaurantul nostru, Bistro Dorobanţi din sectorul 1 are o capacitate de 100 de persoane (în două saloane) și 60 de persoane pe terasă. Evenimentele organizate aici pot fi de tip clasic, cu servire la masă ori de tip bufet suedez.

Serviciile noastre de catering acoperă sectorul 1 în întregime plus 10 kilometri înafara oraşului. Spune-ne adresa locaţiei tale, iar noi îţi livrăm mâncarea după cum stabilim.

Ne-am propus să devenim cea mai promptă, profesionistă şi rapidă firmă de catering, din sectorul 1 al Capitalei. Află cum îţi putem colora evenimentul cu mâncăruri alese, pregătite cu grijă de către bucătari iscusiți!

Contactează-ne, indiferent de ce eveniment organizezi şi îţi oferim un meniu avantajos!
Catering pentru evenimente corporate în sectorul 1

Poţi apela cu încredere la Catering Delicios, iar noi îţi livrăm tot ce ai nevoie pentru o pauză relaxantă de cafea, o conferinţă impresionantă sau un cocktail memorabil, în locaţia ta din sectorul 1.

CONFERINȚE ȘI WORKSHOPURI

Detalii

COFFEE BREAK

Detalii

EVENIMENTE PRIVATE

Detalii

COCKTAIL ȘI RECEPȚII

Detalii
Catering pentru evenimente private în sectorul 1

Bucură-te de un meniu special conceput pentru nunta ta! Prin serviciul de catering pentru evenimente private, avem grijă ca tu să ai parte de o nuntă de neuitat. Contactează-ne pentru o gamă largă de evenimente!

BOTEZ

Detalii

NUNTĂ

Detalii

ANIVERSĂRI

Detalii

PARASTAS

Detalii

GARDEN PARTY

Detalii
Petreceri tematice în sectorul 1

Copilul tău poate primi cadou o petrecere completă în locaţia ta sau în bistroul nostru din sectorul 1, Bucureşti. Lasă-ţi petrecerea pe mâna noastră, iar invitaţii vor bucura de platouri sănătoase şi delicioase!

PETRECERI COPII

Detalii

8 MARTIE

Detalii

HALLOWEEN

Detalii

CRĂCIUN

Detalii

PAȘTE

Detalii

REVELION

Detalii