Catering Delicios

Catering Paște

Hristos a Înviat!

Servicii de catering pentru meniu Paște

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
La Catering Delicios pregătim masa de Paște pentru tine, fie că o organizezi în familie, pentru angajații din compania ta sau în orice altă locaţie. Îți putem oferi toate elementele unei mese tradiționale, pe care le gătim după rețete sănătoase și gustoase.

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Un meniu compus din gustări reci și calde, salate și desert

Mâncăruri pe bază de carne de miel și ouă înroșite

Transport şi aranjament la masă conform înțelegerii

Paşte

Servicii complete de catering pentru meniul de Paşte

Iată pentru ce poți opta

  • Masa poate fi servită pe platouri, în farfurii sau la bufet.
  • Meniul de Paşte poate include elemente tradiţionale precum stufat de miel, friptură de curcan, sarmale, prăjituri de Paşti de casă, pască, plăcintă, cozonac şi nu numai.
  • Masa de Paște poate să facă parte dintr-un eveniment corporate sau o întâlnire cu familia. Îţi putem prepara mâncăruri moderne, reinterpretate, sau pe bază de reţete de sărbători de Paşti tradiţionale.
  • Asigurăm transportul preparatelor până la locația ta, în condiții optime.
  • Livrarea de Paște se poate face în orice zi și la orice oră, atâta timp cât ne dai comanda cu o perioadă suficient de mare înainte de eveniment.
  • Comanda ta de Paște poate include și băuturi la alegere, în regim de open bar. Mesele pot fi decorate, la cerere, cu elemente specifice de Paște sau conform conceptului de eveniment.
  • La cerere, îţi putem oferi şi veselă (pahare şi farfurii) personalizate cu motive de Paşti.

Meniu eveniment

Mâncare delicioasă

Bufet suedez

Sortimente diverse

Meniu candy bar

Dulciuri cu și fără zahăr

Meniu Open Bar

Răcoritoare sau alcoolice

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

La Catering Delicios îți oferim răspunsuri detaliate. Scrie-ne și putem stabili împreună orice aspect al comenzii. Până atunci, iată cele mai frecvente întrebări legate de meniul de Paște.

Ce mai acoperă comanda de catering?
Spune-ne ce servicii vrei să includă comanda și stabilim împreună detaliile. La cerere, avem grijă ca invitații să aibă întotdeauna băutura preferată la îndemână. Putem include meniuri pentru vegetarieni sau elemente de tip fast-food, dacă vrei ca evenimentul să includă și gustări de tip brunch. Putem să acoperim partea de curățenie de după eveniment, debarasarea meselor și celelalte detalii de care ai nevoie.
Pot gusta mâncarea înainte de livrare?
După ce stabilim ce meniu va avea evenimentul, te invităm la o ședință de degustare care va conține mostre din fiecare mâncare. Mâncarea de la degustare urmează rețeta finală de livrare, în cel mai mic detaliu. Astfel, vei ști exact ce vor mânca invitații tăi.
Pentru ce tip de eveniment pot beneficia de un meniu de Paște?
Evenimentul tău de Paște poate să aibă loc oriunde în București şi în împrejurimi, în orice tip de locație. Ne poți contacta pentru evenimente de familie, corporate, restrânse ori cu un număr mare de invitați. Criteriul nostru de fezabilitate este ca evenimentul să conțină o masă.
Noi, specialiştii din echipa Catering Delicios ne propunem să îți decorăm masa de Paște cu gust, astfel încât tu și invitații tăi să vă bucurați din plin de eveniment.