Catering Delicios

Catering coffee break

O pauză de cafea delicioasă

Servicii de catering coffee break

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
Catering Delicios poate transforma un simplu coffee break într-un moment de savoare energizantă, care le oferă participanților un răgaz de socializare. Printre evenimentele corporate pentru care am furnizat servicii de catering coffee break până acum se numără traininguri, activități de team-building, mic dejun business, și multe altele.
Training-uri Conferințe Team-building Lansări de produs Seminarii Conferințe de presă

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Cafea preparată la samovar, filtru şi/sau espressor

Ceai, disponibil în sortimente la alegere, preparat la aparat dedicat

Gustări de tip finger food şi mâncare gătită pentru prânz

La cerere, limonadă şi sucuri naturale sau acidulate

Servicii complete de logistică

Coffee break

Ofertele pentru un eveniment coffee break reușit

  • Organizăm momentul de coffee break în funcție de cerințele tale, fie că-ți dorești să-ți întâmpinăm invitații cu o cafea proaspătă, fie că-ți dorești să ajungem la o oră prestabilită, în pauza de prânz.
  • Poți personaliza evenimentul după nevoie, echipa Catering Delicios punând la dispoziția ta și meniuri de mic dejun, brunch, prânz, sau bufet suedez.
  • Poți asocia coffee break-ul și cu un candy bar compus din dulciuri delicioase cu și fără zahăr.
  • Dacă vrei să organizezi un cofffee break care să includă şi gustări pe bază de legume, brânzeturi, mezeluri, peşte ori carne, la un preţ convenabil, spune-ne şi îţi construim o ofertă completă.
  • Produsele sunt aranjate de echipa Catering Delicios la locația stabilită. Opțional puteți opta și pentru o echipă de ospătari care să vă asiste pe toată durata evenimentului.

 

Coffee break

Trei variante sortate de noi

Mic dejun

Cu cafeaua de dimineață

Lunch break

Un prânz complet

Candy bar

Cu sau fără zahăr

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Catering Delicios îți stă la dispoziție cu toate detaliile pe care vrei să le știi despre serviciul de catering pentru coffee break. Mai jos îți oferim și răspunsurile cerute cele mai adesea de către clienții care ne-au solicitat serviciile de catering pentru evenimente corporate.

Care sunt zonele din București pentru care vă pot contacta?
Serviciul nostru de catering include toate sectoarele din București și o distanță de maxim 10 km în jurul orașului. Ne poți contacta pentru orice eveniment care include un coffee break și se află în Capitală sau în apropierea acesteia.
Evenimentul meu are mai multe pauze de cafea. Îmi puteți face o ofertă care să fie unică pentru fiecare?
Cu cât mai multe detalii avem despre evenimentul tău, cu atât oferta noastră va fi mai bogată. Vorbește-ne despre pauzele din eveniment și durata lor, ia noi îți oferim meniuri de gustări, cafea și ceai personalizate și unice pentru fiecare dintre ele.
Am o firmă mică şi puțini angajaţi. Care e suma minimă pentru care vă pot contacta?
Oferta noastră minimă este de 100 euro, cu tot cu amenajarea și debarasarea spațiului. Atunci când ne contactezi, îţi construim cu o ofertă convenabilă și adaptată bugetului tău. Lucrăm cu firme mici sau medii, dar și multinaționale și companii mari. Fiecare dintre clienții noștri corporate va primi o ofertă personalizată, perfect adaptată bugetului.
Catering Delicios le poate da savoare pauzelor din evenimentul tău business. Sună-ne, iar noi îți arătăm gustul și aroma serviciului de catering pentru coffee break!