Catering Delicios

Catering Revelion

La mulți ani!

Servicii de catering pentru meniul de Revelion

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
Catering Delicios vine la evenimentul tău cu servicii care te ajută să organizezi un Revelion de neuitat. Furnizăm oferte personalizate pentru fiecare cerere, oriunde îți dorești să organizezi Revelionul. Sună-ne și îți oferim un meniu tradiţional de Revelion sau unul modern, la prețuri convenabile!

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Meniuri de Revelion complete, alese de tine în detaliu

Un meniu bogat de băuturi de Revelion pentru invitații tăi

Servicii de transport gratuit pentru mâncare, în condiții de siguranță

Revelion

Servicii complete de catering pentru meniul de Revelion

Catering Delicios are grijă ca evenimentul de Revelion să se desfășoare așa cum îți dorești. Știm că programul contează în noaptea dintre ani mai mult decât oricând altcândva. De aceea, stabilim împreună meniul și ora exactă de servire.

  • Îți putem oferi chiar și un meniu tradițional de Revelion sau un bufet suedez inspirat din bucătăria reinventată.
  • După ce alegem împreună meniul tău personalizat, te invităm pentru o degustare în restaurantul nostru. Preparatele pentru degustare respectă în totalitate reţetele finale de care vă veți bucura tu și invitații tăi.
  • Dacă ai nevoie de servicii de catering pentru un Revelion corporate, ne poți contacta și revenim cu propuneri personalizate.
  • Meniu de băuturi pentru Revelion – la cerere, includem șampania pe care o alegi, pe lângă băuturile preferate pentru invitați.
  • La cerere, cu minim 20 de zile lucrătoare înainte de eveniment, ne putem ocupa ca tu să ai ospătari care servesc invitaţii.
  • Îți putem dezvolta un meniu tradițional pentru Revelion din oferta culinară a mai multor ţări.

Meniu eveniment

Mâncare delicioasă

Bufet suedez

Sortimente diverse

Meniu candy bar

Dulciuri cu și fără zahăr

Meniu Open Bar

Răcoritoare sau alcoolice

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Ne dorim să ne implicăm în organizarea evenimentului tău de Revelion și să îți ușurăm munca. De aceea, iți oferim o mulțime de opțiuni, atunci când vine vorba de meniul de Revelion.

Găsesc meniuri de Revelion ieftine, chiar dacă nu am un număr mare de invitați?
Oferta pe care o vei primi este unică și convenabilă. Scrie-ne și dă-ne toate detaliile despre evenimentul pe care vrei să îl organizezi. Ai grijă să incluzi numărul de invitați, locația, conceptul de eveniment, numărul preferat de mâncăruri, dacă invitații tăi sunt vegetarieni sau au anumite alergii și orice alte aspecte relevante. Spune-ne programul petrecerii și când ai vrea să servești masa. Pe baza celor de mai sus, îți construim un meniu ieftin pentru Revelion. El va fi personalizat în funcție de nevoile tale.
Pot degusta mâncarea din meniu?
După ce accepți oferta noastră, alegem o dată în care te invităm să deguști meniul de catering pentru Revelion. Vei avea la dispoziție mostre din toate preparatele, făcute după rețetele finale. Mâncarea pe care o servim va avea aranjamentul și gustul celei pe care ai testat-o.
Ce servicii mai implică cateringul de Revelion?
Noi îți preparăm mâncarea, conform cerințelor și mostrelor pe care le-ai degustat. Stabilim împreună ora la care livrăm meniul și avem grijă ca aranjamentul să fie același. Pentru că vrem să îți ușurăm organizarea evenimentului de Revelion, îți transportăm mâncarea în condiții optime, la o oră cât mai apropiată de cea pe care o dorești pentru servire. Ne putem implica în evenimentul tău în măsura în care ai nevoie. Serviciile adiționale pe care le putem oferi, împreună cu partenerii noştri sunt divertismentul (muzică, DJ/formație) și decoruri (flori, alte elemente).
Catering Delicios dorește să te ajute la organizarea de evenimente de Revelion. Menționează-ne dacă plănuiești un eveniment la birou, acasă, în club sau la o altă locație. Putem livra oriunde în București și avem grijă să ajungem la tine conform programului. Află cum să treci în anul nou, în mod spectaculos și delicios!