Catering Delicios

Catering lunch break

O pauză delicioasă!

Servicii de catering lunch break

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
Catering Delicios transformă orice pauză de prânz într-o experiență culinară inedită pentru fiecare angajat în parte. Ne poți contacta pentru o ofertă personalizată în București și în împrejurimi. Suntem aici ca să îți furnizăm servicii complete de catering pentru compania și angajații tăi. Livrăm preparate proaspete, calde și delicioase în fiecare zi, pentru orice organizație cu mai mult de 15 angajați.

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Meniuri zilnice office la caserolă ce includ două feluri, salată sau desert, chifle, etc.

Meniuri de tip bufet suedez, bogate, pentru ocazii speciale

Preparate dedicate vegetarienilor și veganilor

La cerere, sucuri naturale sau acidulate, limonadă

Ora de prânz

Servicii complete de catering lunch break

Oferta noastră:

 • Cinci meniuri diferite, zilnice office la caserolă ce includ două feluri, salată sau desert, chifle etc;
 • Cinci meniuri diferite de mic dejun, dintre care unul dedicat vegetarienilor;
 • Cinci meniuri diferite de prânz de tip bufet suedez, bogate, pentru ocazii speciale;
 • Patru oferte diferite de tip Meniul Zilei la preț fix;
 • Preparate tradiționale și delicatese inspirate din bucătăria internațională;
 • Mâncare gătită cu atenție după rețete proprii, care să satisfacă și cele mai sofisticate gusturi;
 • La cerere, sucuri naturale sau acidulate, limonadă;
 • Preparate dedicate vegetarienilor și veganilor;
 • Includem tacâmuri de plastic;
 • Oferim veselă de unică folosință;
 • Pentru meniul tip bufet suedez produsele se prezintă se va face pe platouri, respectiv suporți din inox tip chafing-dish.

Serviciul nostru de catering lunch break se adresează companiilor care vor să le ofere angajaților lor mai mult decât o masă de prânz, ci un adevărat moment de relaxare și socializare, însoțit de preparate gustoase și foarte sănătoase.

 • Poți solicita meniuri complete de tip caserolă, care se schimbă în fiecare zi.
 • Oferim, la cerere, și meniuri personalizate, ce se pliază perfect pe gusturile și nevoile culinare ale fiecărui angajat în parte.
 • Te poți bucura și de meniuri de prânz de tip bufet suedez la birou, dacă vrei să organizezi un eveniment mai special de tip training, conferință, o sărbătoare sau un team-building.
 • Ca și în cazul serviciilor de tip coffee break, pregătim preparatele în funcție de conceptul de eveniment pe care vrei să îl organizezi.

Lunch Break

O pauză delicioasă

Meniu candy bar

Dulciuri cu și fără zahăr

Meniu Open Bar

Răcoritoare sau alcoolice

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Aici poţi citi mai multe detalii despre serviciul de catering pentru lunch break în Bucureşti şi împrejurimi. Mai jos îți oferim și răspunsurile la cele mai frecvente întrebări primite din partea companiilor cu care am lucrat până în prezent.

Ce zone din București acoperiți cu serviciul de catering pentru lunch break?
Furnizăm serviciile de catering în toate sectoarele din Capitală. Știm că foarte multe companii își desfășoară activitatea în împrejurimile sau în afara Bucureștiului, de aceea zona noastră de acoperire include și 10 km în jurul orașului.
Care este numărul minim de angajați ai unei firme pentru a putea beneficia de serviciul de catering pentru masa de prânz?
Oferim servicii de catering lunch break pentru companii și organizații cu cel puțin 15 membri. Meniurile zilnice de tip caserolă de exemplu se schimbă zilnic și sunt comunicate la începutul săptămânii. Pentru organizații cu mai mult de 15 membri, aceste meniuri se pot personaliza în totalitate.
Avem nevoie de meniuri de lunch break doar cu anumite ingrediente. Ne puteți ajuta?
Oferta noastră include și meniuri vegetariene ori specifice anumitor situații (diete, alergii etc). În funcție de numărul de angajați care nu consumă anumite preparate, putem personaliza meniurile. Totul e să ne oferi detalii despre astfel de situații speciale și să ne anunți dinainte, pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor tale în mod eficient.
Avem nevoie și de alte tipuri de servicii de catering ocazionale, pe lângă masa de prânz. Ne puteți ajuta?
Desigur. Oferim servicii complete de tip coffee break, catering pentru evenimente corporate, workshop-uri, conferințe, team-building-uri și multe altele. Spune-ne exact de ce ai nevoie și îți punem la dispoziție oferte de produse și servicii personalizate.
Am o firmă mică, cu puțini angajați. În ce măsură pot beneficia de serviciul catering lunch break?
Atunci când ne contactezi, îţi construim cu o ofertă convenabilă și adaptată bugetului tău.

Lucrăm cu firme mici sau medii, dar și multinaționale și companii mari. Fiecare dintre clienții noștri corporate primește o ofertă personalizată, perfect adaptată bugetului și nevoilor sale. Putem găsi soluții împreună dacă ne contactezi și ne spui ce îți dorești.

Catering Delicios îşi propune să fie partenerul tău în fiecare zi pentru ca angajații tăi să se bucure de mese calde, proaspete, sănătoase și gustoase fără nici un fel de efort! Contactează-ne pentru oferta ta personalizată, la preţuri convenabile!