Catering Delicios

Catering petreceri pentru copii

Sărbătorește ziua copilului tău!

Servicii de catering petreceri pentru copii

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
Serviciile noastre de catering de petreceri pentru copii includ meniuri ingenioase, activități distractive și o atmosferă de poveste. Catering Delicios aduce mâncare sănătoasă, sucuri naturale, bannere colorate, accesorii pentru copii și activități pe care abia le așteaptă.

Oferta noastră

Împreună cu partenerii noștri, BluParty, îți oferim:

Un meniu cu alimente sănătoase, aranjate în porții jucăușe

Limonadă şi sucuri naturale cu gust bogat

Decorațiuni, confetti, costumații și accesorii de petrecere pentru copiii invitați

Petreceri copii

Servicii complete de catering petreceri pentru copii

Iată de ce poți beneficia

 • Ne poți contacta pentru servicii de catering petreceri pentru copii dacă ai de organizat o zi de naștere pentru cei mici, onomastică sau orice evenimente din viața lor. Cu ajutorul nostru poți organiza chiar și petreceri corporate distractive pentru copiii angajaților.
 • Dezvoltăm idei pe bază de legume, fructe, brânzeturi și sortimente de carne sănătoasă în cele mai atractive și haioase forme.
 • Transportăm meniul comandat în condiții sigure, ca să păstrăm în totalitate prospețimea, gustul și aspectul tentant al mâncării.
 • Îți putem oferi mâncăruri servite în stil bufet suedez, pe platouri din care cei mici își pot alege preparatele preferate.
  Meniurile de mese festive pentru copii conţin platouri calde şi reci, precum şi un desert delicios.

Servicii adiţionale de catering petreceri pentru copii

 • Serviciile noastre de organizare de petreceri pentru copii acasă ori în altă locație sunt furnizate alături de partenerii noștri specializați în astfel de petreceri, BluParty.
 • Petrecerea aniversară a copiilor poate include și decorațiuni specifice – bannere, postere, confetti, elemente specifice personajelor din poveștile sau animaţiile preferate ale invitaților.
 • La cerere, animatori profesioniști vor intra în pielea mascotelor și a personajelor favorite și vor cânta, alături de copii, piese de petrecere specifice și karaoke.
 • Invitații pot fi întâmpinați de un banner colorat, iar mesele pot fi decorate cu accesorii vesele.
 • Dacă îți dorești să te ajutăm cu organizarea zilei de naștere pentru copii, îți putem oferi și un moment-surpriză de înmânare a cadourilor și un tort personalizat pentru sărbătorit.
 • Tacâmuri şi veselă personalizate cu stickere.

Meniu copii

Mâncare delicioasă

Bufet suedez

Sortimente diverse

Meniu candy bar

Dulciuri cu și fără zahăr

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Răspunsul la întrebările tale legate de serviciul de catering petreceri pentru copii sunt la aproape. Ne-am gândit să îți oferim și mai multe detalii. Mai jos sunt cele mai comune întrebări pe care le primim, cu detaliile cerute de clienții care au solicitat meniuri de petrecere pentru copii.

Oferiți servicii și pentru o petrecere aniversară de copii organizată acasă?

Cu siguranță. Spune-ne cât mai multe despre tipul de petrecere pe care vrei să o organizezi și oferă-ne numărul de invitați, iar noi îți oferim soluția potrivită evenimentului.

Serviciile voastre includ și catering pentru părinții invitați?

Desigur. Este nevoie doar să ne furnizezi și numărul de părinți invitați și preferințele (dacă este cazul) legate de meniul lor, iar noi le includem în propunere.

Cum știu că mâncarea pentru cei mici este sănătoasă ori pe gustul lor?

După ce stabilim oferta potrivită evenimentului pentru copii, te vom chema la o degustare de meniu. Fiecare element pe care ţi-l prezentăm va fi pregătit după rețeta finală de livrare.

În urma degustării, putem modifica ingredientele, formele sau mâncărurile din meniul pentru cei mici.

Catering Delicios are în portofoliu servicii de catering pentru de copii care încă sunt memorabile pentru cei mici. Scrie-ne şi vom face și petrecerea ta de neuitat!