Catering Delicios

evenimente corporate

Sărbătorim cu tine!

Servicii de catering evenimente corporate

O firmă de catering profesionistă poate schimba complet atmosfera unui eveniment corporate prin preparatele pe care le oferă și serviciile impecabile pe care le pune la dispoziție. Serviciul nostru de catering pentru evenimente corporate propune experiențe culinare inedite în cadrul oricărui eveniment organizat de companiile mari, medii şi mici din Bucureşti.

Evenimente corporate
conferinta

CONFERINȚE ȘI WORKSHOPURI

Detalii
pauza de cafea

COFFEE BREAK

Detalii
pauza de pranz

LUNCH BREAK

Detalii
receptie si cocktail

COCKTAIL ȘI RECEPȚII

Detalii

Servicii de catering evenimente corporate

Catering Delicios

O firmă de catering profesionistă poate schimba complet atmosfera unui eveniment corporate prin preparatele pe care le oferă și serviciile impecabile pe care le pune la dispoziție. Serviciul nostru de catering pentru evenimente corporate propune experiente culinare inedite în cadrul oricărui eveniment organizat de companiile mari, medii şi mici din Bucureşti.

Contactează-ne pentru evenimente ce includ o pauză de cafea, o cină de gală sau gustări pe platouri. În oferta pe care ţi-o trimitem vei beneficia de:

Meniuri tradiţionale sau cu specific internaţional pentru conferinţe şi workshop-uri, coffee break-uri, cocktail-uri, recepţii şi multe altele
Un meniu de băuturi adaptat evenimentului și participanţilor
Oferte de mâncare gătită şi bufet suedez pentru evenimentul tău oriunde în Bucureşti
Servicii de logistică
Un flipchart și/sau un videoproiector, la cerere
Elemente de decor personalizate cu logo-ul companiei
(Opțional) Personal specializat pentru servire și debarasare

Personalizează-ți oferta

Catering Delicios îţi oferă meniul ideal

Meniurile sunt complete şi pot conţine elemente internaţionale, tradiţionale sau moderne. Oferta noastră cuprinde propuneri specifice pentru tipul de eveniment pe care îl organizezi.

Catering coffee break

Aparate de făcut cafea şi ceai, răcoritoare, sucuri proaspete, gustări de tip bufet suedez

Catering cocktail şi recepţii

Platouri colorate şi diversificate cu preparate de tip finger food

Catering conferinţe

Mâncare gătită, preparate servite în stil bufet suedez și altele

La cerere, îţi putem completa oferta cu una dintre opţiunile de mai jos. Spune-ne dacă îţi doreşti şi alte servicii pe lângă acestea şi îţi răspundem în timp util.

Oferta noastră

Ofertele pentru un meniu complet de catering petreceri corporate

Îţi doreşti o echipă care să se implice în organizarea evenimentelor găzduite de compania ta şi pe care să te poţi baza pentru servicii de catering corporate? Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu oferte personalizate în funcţie de tipul de eveniment, numărul invitaţilor și buget. Mai mult, aducem și câteva elemente de inovație culinară care vor transforma întreaga experiență de luare a mesei într-o simfonie de gust, culoare și arome.

Pe lângă oferta de catering, oferim un meniu de băuturi răcoritoare pe care o putem completa, la cerere. Transportăm mâncarea până la locaţia evenimentului, la ora stabilită, în deplină siguranță.

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Acestea sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la clienţii care ne solicită catering pentru evenimente private. Pentru mai multe detalii, te invităm să vorbim prin formularul de contact.

Care este lista completă de evenimente corporate pentru care oferiţi servicii?
Ne poţi solicita serviciul de catering pentru orice fel de evenimente corporate. Printre ele menţionăm:

  • Lansări de produs;
  • Petreceri de sărbători;
  • Aniversări ale firmei, baluri şi petreceri;
  • Dineuri;
  • Picnicuri;
  • Activităţi de team building;
  • Târguri, expoziţii, seminarii.
La cât timp după ce vă scriu oferiţi primul răspuns?
Primul răspuns din partea noastră vine în 24 de ore de când ne contactezi. Apoi, în funcţie de complexitatea ofertei, revenim cu un răspuns în circa 2 zile.
Ce vă mai pot solicita, pe lângă serviciul de catering?
Ca să oferim cât mai multe servicii legate de organizarea evenimentelor, avem parteneriate cu mai multe companii din domeniu. Spune-ne cum îţi doreşti să fie evenimentul, iar noi îţi sărim în ajutor.
Ne propunem să construim legături pe termen lung cu companiile care apelează la serviciul de catering pentru evenimente corporate. De aceea, la Catering Delicios vei găsi o echipă profesionistă, condusă de un event manager, atent la fiecare detaliu. Scrie-ne cu încredere!