Catering Delicios

Cocktail și recepții

Eleganță culinară

Servicii de catering cocktail şi recepţii

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
Catering Delicios îmbină gastronomicul și esteticul și îți propune preparate inovative, gustoase, colorate și îmbietoare. Indiferent de numărul invitaților sau conceptul evenimentului, îți putem transforma cocktail-ul sau recepția într-un ambient de poveste.

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Idei inovative, colorate și gustoase de bufet suedez și platouri

Preparate complete ce includ gustări reci și/sau calde şi desert

Servicii adiționale, precum un bar mobil, debarasarea meselor, curățarea locaţiei, DJ, formație, decorațiuni și elemente care vor contribui la atmosfera de poveste a evenimentului tău

Recepţii şi cocktail

Ofertele pentru un meniu complet de cocktail şi recepţii

Serviciile noastre de catering pot completa orice recepție sau cocktail, indiferent dacă dorești să marchezi lansarea unui produs, câștigarea unui premiu, o aniversare sau, pur și simplu, un eveniment important al companiei.

  • Ne adaptăm oferta în funcție de evenimentul tău, fie că vorbim despre un cocktail buffet formal, un cocktail party semi-formal sau o recepție cu servire.
  • Accesorii cu logo-ul companiei.
  • Cocktail buffet și cocktail party: gustări reci și calde, de tip bufet suedez;
  • Recepții: Gustări reci și calde servite invitaților pe platouri de către ospătari.
  • Meniurile noastre includ finger food, mini-wraps în combinaţii inedite şi deja cunoscuţii noștri mini-burgeri.
  • Meniurile de catering pentru cocktail și catering pentru recepții sunt preparate într-o bucătărie modernă, de către bucătari profesioniști care sunt la curent cu noutățile din gastronomie.

Meniu eveniment

Mâncare delicioasă

Bufet suedez

Sortimente diverse

Meniu candy bar

Dulciuri cu și fără zahăr

Meniu Open Bar

Răcoritoare sau alcoolice

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Mai jos îți putem oferi cele mai frecvente detalii pe care ni le cer clienții legate de serviciul de catering pentru cocktail şi recepţii.

Care sunt zonele care acoperă serviciul de catering?

Ne poți contacta pentru evenimente ce au loc în orice sector al Capitalei și pe o arie de 10 km în jurul Bucureștiului. Vom organiza transportul astfel încât preparatele să ajungă la eveniment proaspete și la ora stabilită.

Ce ar trebui să mai știu despre serviciul de catering pentru cocktail și recepții?

Cocktail-urile și recepțiile durează, în medie, două – trei ore și sunt organizate seara. Pentru că evenimentele includ și servirea de băuturi alcoolice, mulți clienți aleg să le organizeze vinerea sau sâmbăta.

Ele pot marca orice eveniment, atâta timp cât sunt construite în jurul unui concept.

Vreau să pun accent pe socializare. Ce îmi mai puteți oferi?

Pe lângă serviciul de catering, pentru cocktail sau recepție îți putem propune decoruri originale și atrăgătoare, dar și alte elemente care vor contribui la atmosferă.

La cerere, putem include chiar și mai multe idei pentru evenimentul tău. Un event manager se va ocupa de tine și îți va furniza toate elementele de care ai nevoie.

Catering Delicios poate fi chiar firma care face ca evenimentul tău să fie unul colorat, elegant și gustos. Sună-ne și vom avea grijă ca serviciul nostru de catering pentru cocktail-uri și recepții să fie unul memorabil!