Catering Delicios

Sector 5

Servicii de catering în sectorul 5

Mâncare proaspăt gătită

Catering Delicios oferă servicii pentru evenimente oriunde în sector 5, București. Promitem un meniu personalizat şi adaptat nevoilor tale, transportul mâncării în siguranţă şi garanţia că meniul va contribui la succesul evenimentului. Îţi oferim mâncare gătită şi platouri reci şi calde oriunde în sectorul 5. Contactează-ne pentru evenimente private, corporate şi tematice.

Putem acoperi cu întreaga zonă de catering din Bucureşti, sectorul 5, cu promisiunea că vei avea parte de mâncare proaspătă, livrată rapid la preţuri mici.

Meniurile noastre pot fi personalizate pentru fiecare eveniment.

Beneficii

Serviciile firmei noastre de catering în sectorul 5 îţi oferă, la preţuri mici:

Mâncare gătită personalizată, bazată pe reţete reinventate.

Platouri calde şi reci, dezvoltate cu preparate specifice tradiţionale sau moderne.

Dispar riscurile unor mâncăruri nereuşite, deoarece echipa este formată din profesionişti în gastronomie.

Accesorii şi decoraţiuni de eveniment, pe baza conceptului.

(Opţional) Ospătari care se ocupă de aranjamentul şi servirea mesei.

Catering în sectorul 5, București

Zone acoperite

Portofoliul firmei noastre include evenimente de succes în zone precum Rahova, Izvor şi Ferentari.

Catering Delicios acoperă toate zonele din sectorul 5 al Capitalei. Cele mai comune cartiere în care aducem mâncarea sunt Eroilor, Eroii Sanitari, Mihai Kogălniceanu, Pieptănari, Schitu Măgureanu, Tudor Vladimirescu, Calea 13 Septembrie, Plevnei, Piaţa Naţiunile Unite, Şoseaua Antiaeriană şi Splaiul independenţei.

Atâta timp cât acesta include un moment de masă, poţi apela la Catering Delicios. Sună-ne şi vei găsi serviciul de catering în sectorul 5 de care ai nevoie!
Servicii de catering pentru evenimente corporate în sectorul 5

Îţi oferim platouri personalizate cu accesorii ce pot conţine chiar logo-ul companiei tale. În oferta noastră de servicii vei găsi cafea aburindă, ceaiuri aromate şi produse de patiserie tocmai bune pentru un coffee break reuşit. Avem grijă de orice eveniment corporate în Bucureşti, sector 5, inclusiv traininguri, lansări de produs, conferinţe, cocktail, alte tipuri de petreceri de firmă.

CONFERINȚE ȘI WORKSHOPURI

Detalii

COFFEE BREAK

Detalii

EVENIMENTE PRIVATE

Detalii

COCKTAIL ȘI RECEPȚII

Detalii
Catering pentru evenimente private în sectorul 5

Catering Delicios este firma pe care te poţi baza pentru evenimentul tău privat. Ai de organizat un botez într-un local din sectorul 5 sau în aer liber? Te ajutăm cu platouri calde şi reci, dar şi mâncare gătită, indiferent de locaţia ta sau numărul de invitaţi. Dacă, din contră, trebuie să te ocupi de o comemorare, te ajutăm cu servicii de catering rapide şi ieftine.

BOTEZ

Detalii

NUNTĂ

Detalii

ANIVERSĂRI

Detalii

PARASTAS

Detalii

GARDEN PARTY

Detalii
Catering pentru petreceri tematice în sectorul 5

Ne poţi contacta pentru festivităţi în şcoli, petreceri şi activităţi de Halloween, Sărbători de Paşti, un Revelion reuşit sau orice alte petrecere tematice în sector 5, Bucureşti. Noi suntem aici pentru ca evenimentul tău să aibă parte de mâncare delicioasă şi de neuitat.

Oferta noastră include și servicii de catering pentru revelion în sectorul 2. Bineînțeles că nu am uitat de alte sărbători cu tradiție, bucătarii noștri iscusiți pregătind mese speciale pentru a vă bucura de un catering delicios de Paște, Crăciun și oricare altă sărbătoare religioasă.

Echipa Catering Delicios îmbrățișează orice motiv de sărbătoare. Serviciile noastre acoperă și catering de Halloween sau alte zile năstrușnice cu specific occidental.

PETRECERI COPII

Detalii

8 MARTIE

Detalii

HALLOWEEN

Detalii

CRĂCIUN

Detalii

PAȘTE

Detalii

REVELION

Detalii