Catering Delicios

Botez

Sărbătorește începutul vieții micuțului tău

Servicii de catering botez

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
Catering Delicios îți stă la dispoziție cu servicii complete de organizare a botezului, pentru ca tu să ai parte doar de bucuria evenimentului. Invitații vor avea parte numai de platouri gustoase, bazate pe ingrediente naturale și pregătite de bucătari profesioniști, în timp ce tu vei savura fiecare moment al petrecerii fără nici o grijă.

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Meniuri diversificate şi personalizate, pentru ca tu să ai parte de platouri memorabile

Accesorii, decoraţiuni şi mărturii livrate rapid

Deserturi şi băuturi atent alese pentru invitaţi

Servicii suplimentare de transport şi logistică, ca să îţi uşureze organizarea botezului

Cum te ajutăm?

Servicii complete de catering pentru petrecerea de botez

Catering Delicios se implică activ în organizarea botezului prin servicii de catering disponibile în orice locaţie din Bucureşti.

  • Echipa noastră de bucătari îţi pune la dispoziţie platouri calde şi reci tradiţionale, un bufet suedez cu antreuri şi mâncare gătită pentru fiecare moment al evenimentului.
  • Meniul de preparate pentru botez este alcătuit cu ajutorul ingredientelor naturale şi sănătoase și include mâncăruri de tip finger food, feluri principale şi un tort personalizat de botez.
  • Putem să îţi organizăm chiar şi un garden party pentru un botez inedit.
  • La cerere, îţi putem oferi:
  • Candy bar şi decoraţiuni florale;
  • Open bar pentru a-ți delecta invitații cu băuturi alese.

Meniu eveniment

Mâncare delicioasă

Bufet suedez

Sortimente diverse

Meniu candy bar

Dulciuri cu și fără zahăr

Meniu Open Bar

Răcoritoare sau alcoolice

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Îți putem răspunde prin telefon la orice nelămurire legată de evenimentul pe care îl organizezi. Ţi-am pregătit şi un set cu cele mai comune întrebări legate de serviciile noastre de catering botez şi răspunsurile lor.

Ce servicii pentru botez puteți oferi, în afară de cele menționate?
Serviciile noastre de catering pentru botez includ şi personalizarea meniurilor în funcție de concept, pachete speciale cu mărturii dulci ori bomboane pentru întâmpinarea invitaților. Atâta timp cât ne spui povestea petrecerii de botez, noi vom avea grijă să o punem în valoare.
Vă pot contacta şi pentru evenimente de dimensiuni mai mici decât un botez?
Firma noastră de catering se ocupă de evenimente private, corporate şi petreceri pentru copii. După ce va avea loc botezul, ne poți contacta şi pentru masa de tăiere a moțului/rupere a turtei sau pentru viitoarele petreceri ale celor mici. Serviciile noastre se aplică pentru toate sectoarele din București şi în împrejurimi.
În cât timp primesc răspunsul pentru botez, după ce vă contactez?
Primul răspuns din partea noastră îl vei primi la maxim 24 de ore după ce ne contactezi. Apoi, vom discuta despre fiecare aspect al ofertei.
Catering Delicios îți oferă servicii de catering pentru botez pe care invitații tăi nu le vor uita prea curând. Sună-ne, cheamă-ne oriunde în București şi în împrejurimi, iar noi vom veni cu meniul de botez cel mai gustos.