Catering Delicios

Catering de Halloween

Creează un eveniment memorabil

Servicii de catering de Halloween

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
Catering Delicios te ajută să organizezi o petrecere de Halloween memorabilă, punându-ți la dispoziție meniuri savuroase și variate, transportate, aranjate și servite de echipa noastră. Meniul de Halloween vine la pachet cu experiența și originalitatea bucătarilor noștri, care vor avea grijă ca preparatele să încânte toți invitații.

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Mâncare de petrecere de Halloween, sub formă de platouri sau bufet suedez

Transportul mâncării la ora stabilită

La cerere, decorațiuni pentru petrecerea de Halloween, ospătari şi muzică

Debarasare după eveniment şi alte servicii de logistică de care poţi avea nevoie

Halloween

Servicii complete de catering pentru Halloween

Iată pentru ce poți opta:

  • Mâncarea pentru petrecerea de Halloween poate fi acompaniată de băuturile răcoritoare preferate sau, la cerere, de băuturi alcoolice.
  • Preparate specifice unei sărbători înfricoșătoare, putând fi personalizate în totalitate în funcție de preferințele tale și de gusturile participanților.
  • Preparăm şi transportăm meniul de Halloween până la locaţia ta.
  • La cerere, oferta noastră poate include și elemente de atmosferă, decorațiuni și accesorii care vor contribui la o petrecere înfiorător de reușită.
  • Îți putem furniza bannere personalizate, măști pentru invitați, elemente decorative pentru mese și întreaga sală (bufnițe, pânze de păianjen și nu numai) și multe altele.

Meniu eveniment

Mâncare delicioasă

Bufet suedez

Sortimente diverse

Meniu candy bar

Dulciuri cu și fără zahăr

Meniu Open Bar

Răcoritoare sau alcoolice

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Sună-ne pentru informații legate de mâncarea pentru petrecerea de Halloween! Îți răspundem la orice întrebare cu detaliile de care ai nevoie. Mai jos găsești și cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la clienți pentru evenimentul de pe 31 octombrie.

Puteți organiza evenimente de Halloween la data din calendar în care se sărbătoreşte?
Serviciile noastre de catering acoperă evenimente specifice, chiar dacă ele se organizează la data din calendar sau în jurul acesteia.

Este nevoie doar să ne contactezi, iar noi verificăm disponibilitatea echipei la această dată. Apoi, revenim cu un răspuns și o primă ofertă, în circa 24 de ore de la apelul tău.

Dacă vreau să organizez o petrecere pentru copii, ce îmi puteți oferi?
Pentru copii, Catering Delicios poate să îți ofere decorațiuni, idei de activități, momente de spectacol și multe altele. Partenerii noștri, BluParty, vor veni cu propuneri de divertisment, care deja au succes la cei mici.

Menționează-ne dacă evenimentul tău este dedicat copiilor sau include copii, iar noi adaptăm oferta.

Ce tipuri de evenimente pentru Halloween acoperiţi?
Ne poți contacta pentru evenimente corporate (petreceri, brunch-uri, activități de team building) și private (mese, petreceri, evenimente pentru copii).

Spune-ne despre evenimentul tău, numărul de invitați, locația, tipul de eveniment și ideile tale, iar noi venim cu o ofertă completă.

Catering Delicios sparge graniţele gastronomiei şi reinventează petrecerea de Halloween. Îți aducem originalitatea într-un concept deja cunoscut, prin estetica mâncărurilor, gust și servirea ei. Contactează-ne, iar noi ne asigurăm că serviciul de catering pentru Halloween va fi pe placul tuturor invitaților la petrecere!