Catering Delicios

Catering Parastas

Îți suntem alături

Servicii de catering pentru parastas

Catering Delicios iti este alaturi
Catering Delicios îți este alături atunci când ai de organizat un parastas. Serviciile noastre se aplică pentru toate evenimentele de după un deces: parastasul de 3 zile, 9 zile, 40 zile, 6 luni, un an şi pentru fiecare parastas până la 7 ani.

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Serviciile noastre se aplică pentru toate evenimentele de după un deces: pomana de 3 zile, 9 zile, 40 zile, 6 luni, un an şi pentru fiecare parastas până la 7 ani.

Un meniu de parastas complet, cu fructe, legume, carne, produse de patiserie, brânzeturi, dulciuri

La cerere, includem căni, tacâmuri și lumânări pentru pachete

Colivă pentru parastas, şi pachete de parastas pentru participanţi

Servicii de livrare de mâncare gătită până la locul unde organizezi pomana

Parastas

Servicii complete de catering pentru parastas

Oferta noastră include preparatele pe care dorești să le servești participanților, pachetele și accesoriile pe care ai nevoie să le împarți.

  • În funcție de perioada în care are loc evenimentul, îți putem oferi meniuri ce includ mâncare de post.
  • Mai mult, vom lua în calcul și preferințele sau limitările culinare ale invitaților tăi (vegetarieni, diete speciale) pentru a-ți pune la dispoziție un meniu variat și complet.
  • Catering Delicios îţi livrează preparatele pentru parastas acasă şi, la cerere, colivă, colaci şi pachete.

Portofoliul nostru include meniuri pentru parastasul de 40 de zile, meniuri pentru cel de 1 an şi pentru toate celelalte momente pentru care trebuie să organizezi o comemorare.

  • Echipa Catering Delicios îţi poate furniza tacâmuri de plastic şi lumânări pentru pachetele invitaţilor.
  • Pentru că un parastas poate fi organizat oricând, bucătarii noștri pregătesc și mâncare de post, rapid, într-o bucătărie echipată modern.
  • Oferta noastră se adaptează tipului de parastas în care ne implicăm.
  • Dacă treci pentru prima dată prin astfel de momente nefericite, te poți baza pe noi și pentru idei de pachete potrivite fiecărui tip de parastas în parte.

Meniurile noastre

Ai 3 variante gata sortate de noi

Meniul tău

Personalizează-ți meniul

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Echipa Catering Delicios îți răspunde la orice întrebare legată de serviciul de catering pentru parastas. Contactează-ne, iar noi îți oferim toate informaţiile depre meniul de parastas. Mai jos găsești cele mai comune întrebări pe care le primim de la clienții care solicită meniuri de post de catering sau doar livrare de mâncare gătită.

La cât timp după ce vă contactez voi primi un răspuns pentru parastas?
Primul răspuns ce include o ofertă va ajunge la tine la maxim 24 de ore după ce ne contactezi.

Timpul final de răspuns pe care îl vei primi legat de serviciile adiționale este de 1 – 3 zile zile, în funcție de complexitatea fiecăruia.

Care este comanda minimă pentru care vă pot contacta?
Comanda minimă standard pentru un eveniment este de 100 euro, pentru servicii ce includ cateringul, aranjamentul și debarasarea meselor. În cazul evenimentului comemorativ, discutăm fiecare aspect inclus în ofertă, dar şi serviciile adiţionale.

Fiecare ofertă pe care o trimitem clienților este personalizată, așa că prețul pe care îl vei primi pentru parastas este unic.

Unde trebuie să fie organizat parastasul, ca să vă puteți implica?
Putem să oferim servicii de catering pentru pomeni organizate la tine acasă ori în aer liber. Zona noastră acoperă toate sectoarele din Bucureşti şi 10 km în jurul oraşului.
Catering Delicios este firma la care poţi apela cu încredere pentru meniul de parastas şi tot ce implică evenimentul. Scrie-ne și vom avea grijă ca parastasul de care te ocupi să nu îți răpească timp în plus!