Catering Delicios

Catering aniversări

Sărbătorește-ți ziua de naștere cu noi

Servicii de catering aniversări

Catering Delicios sarbatoreste cu tine!
Catering Delicios se implică în organizarea petrecerilor de aniversare, zile de naștere, majorat și multe altele la preţuri mici, dar cu beneficii foarte mari. Putem să îți livrăm masa festivă comandată pentru aniversare acasă, la birou și chiar în club, în funcție de ora pe care o stabilim împreună. La petrecerea zilei de naştere te poţi bucura de posibilităţile de mai jos:

Oferta noastră

O ofertă completă din partea noastră conține

Un meniu complet pentru aniversarea ta

Transport oriunde în București

Torturi delicioase după rețete de casă gătite cu ingrediente natural

(Opțional) îţi putem oferi şi decoruri, fotografie şi muzică (formaţie sau DJ) pentru petrecere

Aniversări

Servicii complete de catering pentru aniversări

Contactează-ne pentru aniversarea unui eveniment, petreceri de zi de naștere, petreceri de majorat sau orice alt fel de evenimente similare. Invitații tăi vor savura mâncare delicioasă, pregătită pe principiile bucătăriei reinventate.

  • Oferta de catering pentru aniversare pe care o vei primi este în totalitate personalizată şi construită astfel încât să te bucuri de preţuri convenabile.
  • Meniul de catering pentru aniversare se poate adapta conceptului de eveniment şi numărului de invitaţi la petrecere.
    Pe lângă platourile festive, putem include un tort personalizat spectaculos şi gata (de) tăiat.
  • Dacă vrei să organizezi o petrecere de majorat la preț mic, îți oferim soluții flexibile și convenabile ca preț, chiar dacă evenimentul are loc la tine acasă sau în club.
  • Îți punem la dispoziție și un candy bar pentru a-ți îndulci invitații cu delicii cu și fără zahăr și un open bar pentru a-ți delecta invitații cu băuturi fine.

Meniu eveniment

Mâncare delicioasă

Bufet suedez

Sortimente diverse

Meniu candy bar

Dulciuri cu și fără zahăr

Open Bar

Răcoritoare și alcoolice

Întrebări frecvente

Am strâns cele mai frecvente întrebări primite de la clienţi

Noi, echipa Catering Delicios vrem să fim alături de tine la cele mai însemnate evenimente, indiferent unde și cum le organizezi. Îţi preluăm responsabilitatea mâncării și îți oferim, la schimb, momente delicioase, servite conform programului.

Ce evenimente se încadrează la aniversări?

Serviciul nostru de catering pentru aniversări se adresează tuturor care au un motiv de sărbătoare. Cele mai dese cereri le primim pentru:

  • Petrecerea de majorat;
  • Petreceri de zi de naştere;
  • Aniversări de la nuntă, reuniuni de liceu, facultate sau şcoală;
  • Petrecere de onomastică.

Fie că alegi să celebrezi momentul acasă, într-un local specific, la birou sau în club, ne poți contacta pentru o ofertă. Dacă evenimentul include un moment de servire a mâncării, atunci putem lucra împreună.

Cum ar trebui să arate un meniu pentru majorat?

Nu există o regulă legată de aniversări. Totul depinde de numărul de invitați, conceptul evenimentului tău și de preferințe. Îţi putem trimite idei de platouri cu gustări calde şi reci şi desert.

Aveţi zone în care nu livraţi mâncarea?

Aria noastră de livrare include toate sectoarele Bucureștiului şi zonele din împrejurimi.

Noi, Catering Delicios, ne angajăm să îți condimentăm petrecerea cu alimente delicioase și sănătoase. Sună-ne și îți oferim servicii complete și profesionale de catering pentru aniversări, la prețuri convenabile!