Catering Delicios

Sector 2

Servicii de catering în sectorul 2

Mâncare proaspăt gătită

Catering Delicios livrează mâncarea rapid şi în condiţii sigure. Pentru noi, aspectul contează la fel de mult ca gustul. Îţi construim farfurii sau platouri colorate, de diferite forme şi în combinaţii inedite de gust. Oferta de meniu se potriveşte atât platourilor servite la masă, cât şi bufeturilor.

Putem livra oriunde în sectorul 2, fără să îţi faci griji în privinţa străzilor aglomerate şi a decalajelor de timp.

Meniurile noastre pot fi personalizate pentru fiecare eveniment.

Beneficii

Dar ce mai includ serviciile Catering Delicios?

Transportul rapid al mâncării – în cazul în care îţi doreşti ca evenimentul să se desfăşoare într-un local specific

Timp economisit – mâncarea este livrată gata de aranjat pe platouri.

Meniuri personalizate – dacă ai invitaţi vegetarieni, vegani sau cu alergii la anumite ingrediente.

Mâncare gustoasă, gătită cu ingrediente atent alese.

(Opțional) Personal profesionist și elemente de logistică.

Catering în sectorul 2, București

Zone acoperite

Firma noastră îşi propune să acopere toate cererile de catering din sector 2, de la cele mai accesibile şi populare zone, până la cele cu traficul îngreunat. Până acum, Catering Delicios a asigurat mâncarea pentru evenimente din zone cu trafic intens, precum Ştefan cel Mare, Lacul Tei, Iancului şi nu numai.

Unde ne mai poţi chema? Asigurăm servicii de catering oriunde în sectorul 2.  Printre zonele pe care le acoperim se numără şi Doamna Ghica, Pantelimon, Socului, Floreasca, Moşilor, Armenească, Avrig, Doamna Ghica, Aurel Vlaicu, Colentina, Andronache, Vergului şi Vatra Luminoasă.

Catering Delicios livrează oriunde în Bucureşti, sector 2, aşa că ne poţi contacta chiar dacă nu locuieşti în cartierele de mai sus.

Contactează-ne şi vom face din meniul evenimentului tău o amintire frumoasă, executată cu profesionalism de bucătarii Catering Delicios.
Catering pentru evenimente corporate în sectorul 2

Pe lângă opţiunile culinare, putem oferi accesorii personalizate cu logo-ul firmei tale. Oferim servicii de catering în sector 2 pentru o gamă largă de evenimente corporate, de la un mic coffee break şi până la aniversarea companiei, lansări de produs, workshop-uri sau chiar conferinţe şi recepţii.

CONFERINȚE ȘI WORKSHOPURI

Detalii

COFFEE BREAK

Detalii

EVENIMENTE PRIVATE

Detalii

COCKTAIL ȘI RECEPȚII

Detalii
Catering pentru evenimente private în sectorul 2

Catering Delicios îţi oferă servicii complete de catering şi logistică pentru evenimente private de neuitat. Avem grijă să aducem gust fiecărui eveniment, chiar dacă ai de celebrat o nuntă, un botez, o aniversare sau trebuie să marchezi o comemorare.

BOTEZ

Detalii

NUNTĂ

Detalii

ANIVERSĂRI

Detalii

PARASTAS

Detalii

GARDEN PARTY

Detalii
Petreceri tematice în sectorul 2

Dacă vrei să îi organizezi un eveniment celui mic acasă sau chiar în incinta unei şcoli, ne poţi contacta fără griji pentru petreceri copii în sector 2. Împreună cu partenerii noştri (interlinking cu pagina de parteneri), pregătim mâncare, decorăm spaţiul evenimentului şi propunem activităţi distractive.

Oferta noastră include și servicii de catering pentru revelion în sectorul 2. Bineînțeles că nu am uitat de alte sărbători cu tradiție, bucătarii noștri iscusiți pregătind mese speciale pentru a vă bucura de un catering delicios de Paște, Crăciun și oricare altă sărbătoare religioasă.

Echipa Catering Delicios îmbrățișează orice motiv de sărbătoare. Serviciile noastre acoperă și catering de Halloween sau alte zile năstrușnice cu specific occidental.

PETRECERI COPII

Detalii

8 MARTIE

Detalii

HALLOWEEN

Detalii

CRĂCIUN

Detalii

PAȘTE

Detalii

REVELION

Detalii