Firma de catering bine aleasă ar putea fi salvarea oricărei petreceri, fie că este vorba despre nuntă, botez sau eveniment aniversar.
Suntem un popor cunoscut pentru ospitalitatea noastră, optimismul și pofta de viață. Ne place mult să organizăm petreceri, prânzuri, seri de cocktail, botezuri și nunți care să țină trei zile și trei nopți. Ca în povești, dragostea pe care o punem în tot, face lumea să se învârtă. Ce nu ne învață basmele, dar cu siguranță știm cu toții, dragostea trece prin stomac.
Ne place mult să planificăm și să organizăm evenimentele importante din viața noastră până la cel mai mic detaliu, iar dragostea să o lăsăm să plutească în aer. Pentru pregătirea unui eveniment există o mulțime de aspecte de care trebuie să ținem cont, cărora trebuie să le acordăm o atenție deosebită pentru a ne asigura că rezultatul final este conform așteptărilor noastre.

De ce este importantă firma de catering?
Unul dintre cele mai importante aspecte al oricărui eveniment organizat este mâncarea. O parte semnificativă în succesul oricărei manifestări sociale cu scopul de a marca un moment important îl constituie mâncarea prezentată invitațior. Acest aspect poate fi un factor determinant în măsurarea succesului evenimentului nostru. În plus, fiind gazdele unui eveniment, ne dorim și noi să ne simțim bine, nu doar invitații noștri, iar pentru a evita orice neajuns sau neplăcere pentru care să trebuiască să găsim rezolvare pe loc, cea mai bună soluție este să apelăm la firma de catering – experții în domeniu, vor asigura servicii de calitate și mâncare delicioasă și suficientă, dar mai ales, vor lua responsabilitatea de pe umerii gazdelor evenimentului.

Ce servicii asigură o firmă de catering?
În primul rând, o firmă de catering ne pune la dispoziție o gamă largă de opțiuni dintre care, în funcție de specificul evenimentului sau pur și simplu de gusturi, să ne putem alege un meniu personalizat. De la prepararea până la livrarea la locație și prezentarea pentru invitați a unor feluri de mâncare de calitate superioară – toate acestea înseamnă soluțiile puse la dispoziție de firma de catering. Acest demers implică seriozitate și responsabilitate deplină pentru că totul trebuie organizat din timp astfel încât mâncarea să ajungă acolo unde trebuie, în timp util și să fie la temperatura perfectă, fie că vorbim de preparate reci sau calde.
În al doilea rând, firma de catering ne poate pune la dispoziție și servicii adiționale, cum ar fi setarea întregului cadru, a părților care țin de design, ba chiar, debarasarea și curățirea întregului spațiu de după eveniment. Toate acestea pot fi incluse pe lista de servicii pe care o firmă de catering le poate pune la dispoziție.

Pentru ce tip de evenimente avem nevoie de catering?
De la informal la formal, de la evenimente între colegi până la seri elegante, a apela la firma de catering este cea mai bună soluție atât pentru gazdă, cât și pentru invitați. În funcție de specificul fiecărui eveniment, meniul unei firme de catering va mulțumi atât cele mai sofisticate gusturi, cât și cele mai reduse bugete, așadar numărăm pe lista evenimentelor din sfera de expertiză a unui serviciu de catering: nunți, petreceri de botez, petreceri corporate, petreceri office, petreceri de Crăciun, de Anul Nou, memoriale, petreceri aniversare pentru toate vârstele.
Cateringul este un serviciu extrem de versatil, care se pliază pe orice tip de gusturi și bugete. Ca orice serviciu personalizat, cateringul își asumă responsabilitatea și plăcerea de a maximiza experiența oricărei gazde, fie ea cu un număr redus sau cu număr mare de invitați.
Cateringdelicios.ro este locul unde poți servi masa repede, dar mai ales bine, cu gust și cu arome bune, este locul unde mâncarea ți se livrează acasă, în București, dar și lumea rețetelor ca la bunica.